SISTEME KAMERA ANALOGE
Turbo HD 720P Indoor
Turbo HD 720P Indoor
Teknologjia Dome dhe EyeballPër ambjente të brendshmeRezolucioni 1.3MP CMOS Output Turbo HD, 720pFunksioni True Day/NightDNR, Smart IR (Infra Red)Distanca e InfraRed deri 20mLidhja BNC, Moduli RJ59.
Turbo HD 720P Outdoor
Teknologjia Bullet dhe VarifocalPër ambjente të jashtme Rezolucioni 1.3MP CMOS Output Turbo HD, 1080pFunksioni True Day/NightDNR, Smart IR (Infra Red)Distanca e InfraRed deri 40m Lidhja BNC, Moduli RJ59.
Turbo HD DVR 720P
4/8/16/ kanale HDTVI analog Relozucioni max.@720p Distancë e lartë transmetimi Panel ballor dhe Alarm I/O Suporton Hybrid Camera IPHDD SATA-6 deri ne 8TBHDTV & analog adaptive access Lidhjet VGA, HDMI.
Turbo HD 1080P Outdoor
Teknologjia Dome dhe Eyeball Për ambjente të brendshme Rezolucioni 2.0MP CMOS Output Turbo HD, 1080p Funksioni True Day/Night DNR, Smart IR (Infra Red)Distanca e InfraRed deri 40m Çertifikimi IP66 Weatherproof Lidhja BNC, Moduli RJ59.
Turbo HD 1080P Outdoor
Teknologjia Dome dhe Eyeball Për ambjente të brendshme Rezolucioni 2.0MP CMOS Output Turbo HD, 1080p Funksioni True Day/Night DNR, Smart IR (Infra Red)Distanca e InfraRed deri 40m Çertifikimi IP66 Weatherproof Lidhja BNC, Moduli RJ59.
Turbo HD DVR 1080P
4/8/16/32 kanale HDTVI analog Relozucioni max.@1080p Distancë e lartë transmetimi Panel ballor dhe Alarm I/OSuporton Hybrid Camera IPHDD SATA-6 deri ne 16TBHDTV & analog adaptive access Regjistrim në kohë reale FHDLidhjet VGA, HDMI.

SISTEME KAMERA DIXHITALE
Cam ip Indoor
Kamera IP Indoor
Teknologjia Dome dhe Eyeball Për ambjente të brendshme Rezolucioni 2.0/4.0 MP CMOS Output Full HD 1080p 120dB WDR, Lente Fikse Audio, Alarm, IP66, 12v PoE Distanca e InfraRed deri 30m Lidhja LAN RJ45, Wi-Fi.
Kamera IP Outdoor
Teknologjia Bullet dhe Dome Për ambjente të jashtme Rezolucioni 2.0/4.0 MP CMOS Output Full HD 1080p 120dB WDR, Lente Fikse Audio, Alarm, IP66, 12v PoE, IK8 Distanca e InfraRed deri 30m Lidhja LAN RJ45, Wi-Fi.
Kamera IP Mini
Teknologjia Mini Dome Për ambjente të brendshme Rezolucioni 1.3/2.0 MP CMOS Output Full HD 720p 120dB WDR, Lente Fikse, Audio, Alarm, IP66, 12v PoE, Distanca e InfraRed deri 10m Lidhja LAN RJ45, Wi-Fi.
Kamera IP Fisheye
Teknologjia Fisheye Camera Për ambjente të brendshme Rezolucioni 2.0/4.0 MP CMOS Output Dual HD 1440p 120dB WDR, Lente PTZ, Audio, Alarm, IP66, 12v PoE Këndi i shikimit 180 gradë Lidhja LAN RJ45, Wi-Fi.
Kamera IP PTZ
Teknologjia Dome IR PTZ Për ambjente të jashtme Rezolucioni 2.0/4.0 MP CMOS Output Full HD 1080p 120dB WDR, Lente 2.8-12mm VFAudio, Alarm, IP66, 12v PoE, IK8 Lente me motor, InfraRed 40m Lidhja LAN RJ45, Wi-Fi.
NVR PoE, Full HD
16/32 porta, 200Mbps IP video Relozucioni max.@1080p Distancë e lartë transmetimi Panel ballor dhe Alarm I/OSuporton Kamera max. 5MPxHDD SATA-6 deri ne 32TB Regjistrim 2K, Wi-Fi, USB 3.0Lidhjet HDMI, LAN Gigabit.

SISTEME TË TJERA
Cam ip Indoor
Sisteme Alarmi
Një sistem sigurie për shtëpinë apo biznesin tuaj. I lehtë për t’u instaluar dhe për tu përdorur. Mund të integrohen deri në 12 sensorë dhe 1 sirenë e jashtme. Lajmëron me anë të GSM deri në 5 numra telefoni në rast alarmi. Sistemi disponon telekomandë.
Sensore dhe Detektorë
Në këtë kategori përfshihen Sensorë hyrjeje, sensor uji,sensor thyerje të xhamave, sensor uji, sensor ngrirjeje, sirenë alarmi, buton paniku, sensor detektor për tym, sensore magnetik dhe detektor CO-Oksidi Karboni.