Point Of Sale

Point of sale (POS) është një mekanizëm ku një klient ekzekuton pagesën për mallra ose shërbime dhe ku taksat e shitjes mund të bëhen të pagueshme. Një transaksion POS mund të ndodhë personalisht ose në internet, me fatura të gjeneruara ose të shtypura ose në mënyrë elektronike. Këto sisteme po bëhen nga dita në ditë më të nevojshme në cdo biznes dhe ATOM Computers ju ofron cdo produkt që ju nevojitet.

Camera

Rrufepritëse

Rufepritësja është një shufër metalike e montuar në një strukturë dhe që synon të mbrojë strukturën nga një goditje rrufe. Nëse rrufeja godet strukturën, ajo do të godasë në mënyrë të preferuar shufrën dhe do të drejtohet në tokë përmes telave, në vend që të kalojë përmes strukturës, ku mund të ndezë një zjarr ose të shkaktojë elektrokërkim. ATOM Computers ofron produkte të kësaj kategorie në shumë forma të ndryshme, duke përfshirë shirita të zbrazët, të ngurtë, me majë, të rrumbullakosura, të sheshta, apo edhe me furçë. Atributi kryesor i përbashkët për të gjitha shufrat e rrufesë është se të gjitha janë bërë nga materiale përçuese, të tilla si bakri dhe alumini për tu ndier sa më të sigurt në banesën ku ju jetoni ose punoni.

Camera

Sisteme Elektrike

Një sistem i energjisë elektrike është një rrjet i përbërësve elektrikë të vendosur për të furnizuar, transferuar dhe përdorur energji elektrike.. Sisteme të energjisë mund të gjenden në industri, spitale, ndërtesa tregtare dhe shtëpi. ATOM Computers mbështet shpërndarjen e energjisë elektrike në shkallë të gjerë duke mundësuar:

  • Çmime konkurruese
  • Shërbim miqësor dhe i kualifikuar
  • Produkte cilësore

Camera

Sisteme Aksesi

Ju mund të mos e kuptoni, por pa një rrjet, mënyra e kryerjes së biznesit nuk do të ishte e realizueshme. Pse? Për shkak se rrjetet lejojnë që kompjuterët dhe sistemet të kenë qasje, shkëmbim dhe ruajtje të të dhënave. Ata janë kritikë në mjedisin tuaj të punës, dhe sigurimi se janë duke punuar dhe efikas është jetik për proceset e përditshme të biznesit. Sistemet e aksesit që ofron ATOM Computers janë të të gjitha llojeve duke filluar nga serverat, softwaret, sistemet telefonike etj.

Camera

Alarm zjarri

ATOM Computers ju udhëzon që nga proceset fillestare të dizajnit dhe instalimit deri në inspektime për të siguruar që sistemet tuaja janë gjithmonë plotësisht funksionuese. Projektuesit dhe menaxherët tanë të projekteve punojnë së bashku në mënyrë kohezive për të përfunduar projektin tuaj në mënyrë sa më efikase dhe profesionale. Ne, si stafi i ATOM Computers kemi mbi 10 vjet përvojë me projekte të ndërtuara nga ekspertët, rikonstruksione të sistemit të mbrojtjes nga zjarri në shkallë të gjerë. Stafi ynë është trajnuar për të identifikuar kërkesat e kodit që duhet t'u përmbahen sistemeve tuaja.

Camera