Server

Një server është një kompjuter që siguron të dhëna për kompjuterët e tjerë. Mund të shërbejë të dhëna për sistemet në një rrjet të zonës lokale (LAN) ose një rrjeti me zonë të gjerë (WAN) përmes internetit. Bizneset e të gjitha madhësive duhet të shmangin joproduktivitetin(doëntime) me çdo kusht. Me servera mjaft të përputhshëm të klasës së ndërmarrjes në themel të strategjisë suaj të infrastrukturës IT, ju mund të jeni të sigurt se vazhdimësia e biznesit mbetet e paprekur. ATOM Computers ju ofron disa modele të serverave duke përfshirë dhe të gjitha shërbimet për to

Camera

Storage Servers

Një lloj serveri që përdoret për të ruajtur, siguruar, menaxhuar dhe aksesuar të dhëna dhe skedarë dixhitalë njihet si server ruajtës. Mundëson ruajtjen dhe qasjen në sasi të vogla dhe të mëdha të të dhënave përmes një rrjeti të përbashkët ose përmes internetit.Ky lloj serveri plotëson më shumë hapësirë për: ruajtje, shërbime të specializuara, menaxhim dhe rikuperim të të dhënave. Njohur ndryshe si 'NAS', ATOM Computers bën të mundur ofrimin e tyre për të kryer punë pa mundim në një biznes apo ndërmarrje.

Camera

Kabinete (Rack)

ATOM Computers ju sjell kabinetet me rafte për serverat (Rack Cabinets), të cilat ju lejojnë ta shfrytëzoni një server ne maksimumin e tij. Me anë të një Rack Cabinet-i do të keni një server me jetëgjatësi të sigurt por gjithashtu do të minimizoni rreziqet e sigurisë. Përpos një organizimi Serverash në kompaninë tuaj, gama jonë e gjerë do t'i mundësojë serverit tuaj të funksionojë me një performancë dhe siguri të lartë.

Camera

Imazheria

ATOM Computers ju mundëson produktet më të fundit të fushës së imazherise. Zgjidhja jonë mjaft fleksibile dhe ndërvepruese për biznesin tuaj ju ndihmon të harmonizoni infrastrukturën tuaj dhe qëllimet tuaja strategjike. Bazuar në standardet dhe nismat ndërkombëtare dhe përvojën e stafit tonë, ju mund të merrni shërbim për cdo gjë ju nevojitet për biznesin tuaj. Në këtë seksion mund të gjeni:

 • Projektor,
 • Printer,
 • Skaner,
 • Printera industrial.
 • Camera

  Zgjidhje

  ATOM Computers ofron zjidhje profesionale me vlerë të lartë në menaxhimin e programit, komunikimet, shërbimet e IT, menaxhimin e kërkesave, inxhinierinë e sistemeve dhe shërbimet teknike. Duke sjellë një qasje të re ndaj kërkesave tuaja, stafi ynë krijon një evolucion bashkëpunues të ideve të reja dhe metodologjive të zgjidhjes së problemeve për plotësimin e kërkesave tuaja më sfiduese si në:

 • sistemet "Brick",
 • dhe sistemet e integruara.
 • Camera