Laptop

Pavarësisht nëse po blini një flotë laptopësh për punonjësit tuaj ose thjesht po kërkoni një sistem produktiv për veten tuaj, pa dyshim që do të dëshironit një nga laptopët më të mirë të biznesit pasi ato janë zakonisht të qëndrueshme, të fuqishme, të sigurt dhe të lehtë për t'u përdorur. ATOM Computers rishikon dhjetëra laptopë biznesi çdo vit dhe modelet që bëjnë listën më të mirë të laptopëve të biznesit ofrojnë një kombinim të komoditetit, performancës dhe jetëgjatësisë së baterisë. Mos harroni për sigurinë dhe qëndrueshmërinë pasi laptopët e biznesit zakonisht vijnë me fingerprint, kamera IR dhe çipa sigurie, dhe shumë prej tyre kanë qëndrueshmëri të shkallës ushtarake.

Camera

Desktop & Workstation

Kompjuterët më të mirë të biznesit ende kanë një rol të rëndësishëm për të luajtur në çdo zyrë moderne dhe ATOM Cmputers është vëndi perfekt ku ju mund të gjeni atë që kërkoni për të përmbushur kërkesat dhe nevojat tuaja. Laptopët dhe telefonat inteligjentë janë mjete thelbësore të biznesit dhe po bëhen gjithnjë e më të fuqishme dhe të pasura me veçori, por ndërsa janë të mira për njerëzit që udhëtojnë shumë për punë, ata nuk mund të konkurrojnë me kompjuterët më të mirë të biznesit apo Workstation për detyra të caktuara.

Camera

Storage

Të dhënat janë një pasuri kritike për kompanitë Pa akses në të dhënat e tyre, kompanitë mund të mos u ofrojnë klientëve të tyre nivelin e pritur të shërbimit. Për këtë shërbim të gjithë bizneset duhet të pajisen me NAS , i cili është një pajisje ruajtjeje e lidhur me një rrjet që lejon ruajtjen dhe tërheqjen e të dhënave nga një vendndodhje qendrore për përdoruesit e autorizuar të rrjetit dhe klientët e ndryshëm.Pajisjet NAS po bëhen të njohura me shpejtësi nga ndërmarrja dhe bizneset e vogla në shumë industri si një zgjidhje e efektshme, e shkallëzuar, me kosto të ulët për ruajtjen.

Camera

Imaging

ATOM Computers ju mundëson produktet më të fundit të fushës së imazherise. Zgjidhja jonë mjaft fleksibile dhe ndërvepruese për biznesin tuaj ju ndihmon të harmonizoni infrastrukturën tuaj dhe qëllimet tuaja strategjike. Bazuar në standardet dhe nismat ndërkombëtare dhe përvojën e stafit tonë , ju mund të merrni shërbim për cdo gjë ju nevojitet për biznesin tuaj. Në këtë seksion mund të gjeni:

 • Projektor,
 • Printer,
 • Skaner,
 • Printera industrial.
 • Camera

  Power Systems

  ATOM Computers ndihmon për të siguruar furnizimin me energji elektrike, qëndrueshmërinë e tij ekonomike dhe pajtueshmërinë mjedisore për biznesin tuaj. Një furnizim i besueshëm i energjisë është një instrument thelbësor për zhvillimin e qëndrueshëm të çdo ekonomie dhe përbën një sfidë të përhershme për prodhimin e energjisë, si dhe për energjinë në nivelin e transmetimit dhe shpërndarjes së energjisë. Ne gjithashtu ju mundësojmë UPS të brand-eve më të mira, të cilat përdoren zakonisht për të mbrojtur paisjet hardëare siç janë kompjuterat, qendrat e të dhënave, pajisjet e telekomunikimit ose pajisje të tjera elektrike ku një ndërprerje e papritur e energjisë mund të shkaktojë dëmtime, fatalitete, ndërprerje serioze të biznesit ose humbje të të dhënave.

  Camera