Laptop

Me arritjet dhe lehtësitë që ofron teknologjia në kohët qe jemi sot, një kompjuter është i domosdoshem kudo. Dhe kompjuteri që mund të merrët kudo është laptopi. ATOM Computers ju ofron një gamë të gjerë laptopësh, me cilësi të lartë, të garantuar dhe teknologji të përparuar nga kompanitë më të mira në treg si:

 • Apple,
 • Hp,
 • Lenovo,
 • Dell,
 • Asus.
 • Camera

  Mobile

  Një pajisje që kryen shumë nga funksionet e një kompjuteri, zakonisht ka një ndërfaqe me prekje, qasje në internet, një sistem operativ të aftë për të ekzekutuar aplikacione të shkarkuara dhe qe mund ta keni ne xhep ose madje edhe ne kyç, është pajisje mobile.Tek ATOM Computers ju do gjeni paisje mobile shumë të vlefshme si :

 • Smartphone,
 • Tablet,
 • Smartwatch.
 • Camera

  Desktops & All-In-One

  ATOM Computers vjen me një gamë të gjerë produktesh teknoligjike ku bëjne pjesë dhe Desktop dhe All-In-One. Desktop-et e markave dhe firmave te ndryshme, ofrohen për ju me cmimet më të mira në treg. Modelet më të reja dhe më të fundit të kompjuterave modern All-In-One, qe përvec parametrave teknik më të fundit dhe më të mirë, kanë dhe një pamje dhe design të vecantë Cdo kompjuter mund të personalizohet me të dhënat që ju nevojiten dhe sipas dëshirës tuaj. Të gjithë produktet e ATOM Computers janë brand, nga të cilat mund të permendim:

 • HP,
 • Dell,
 • Lenovo,
 • Asus.
 • Camera

  Imazheria

  ATOM Computers ju mundëson produktet më të fundit të fushës së imazherise. Zgjidhja jonë mjaft fleksibile dhe ndërvepruese për biznesin tuaj ju ndihmon të harmonizoni infrastrukturën tuaj dhe qëllimet tuaja strategjike. Bazuar në standardet dhe nismat ndërkombëtare dhe përvojën e stafit tonë , ju mund të merrni shërbim për cdo gjë ju nevojitet për biznesin tuaj. Në këtë seksion mund të gjeni:

 • Projektor,
 • Printer,
 • Skaner,
 • Printera industrial.
 • Camera

  Aksesorë

  Aksesorët përfshijnë çdo pajisje të shtuar në një kompjuter që ka aftësinë të kryej një veçori shtesë. ATOM Computers ofron një gamë ekskluzive të Aksesorëve Kompjuterikë. Gama jonë e ofruar është me cilësi optimale dhe teknologji të përparuar nga kompanitë më të mira në treg. Në përputhje me standardet ndërkombëtare, ne ofrojmë të gjithë gamën në madhësi dhe dizajne të ndryshme, sipas kërkesës gjithnjë në zhvillim të klientëve tanë. Aksesorët kompjuterikë që ne ofrojmë janë:

 • Mouse,
 • Kufje,
 • Mikrofon,
 • Tastiera,
 • Kamera,
 • Telekomanda,
 • Karikuesa.
 • Camera