Internet banking

Internet Banking lejon një përdorues të kryejë transaksione financiare përmes internetit. Kjo mundësi u ofron klientëve pothuajse çdo shërbim të disponueshëm tradicionalisht përmes një dege lokale duke përfshirë depozitat, transferet dhe pagesat në internet. Pothuajse çdo institucion bankar ka një formë të bankës online, të disponueshëm si në versionet desktop, ashtu edhe përmes aplikacioneve për celularë. ATOM Computers ju ofron sigurinë për aplikacionin e biznesit tuaj dhe suport për cdo problem të mundshëm.

Camera

Online shopping

Të bleshë me një klik të mausit është bërë një nga mënyrat më efektive së fundmi. Me rritjen e përdoruesve, rriten dhe shanset e sulmeve kibernetike për vjedhjen e të dhënave, të cilat në këtë rast janë shumë të rëndësishme. Mbrojtja bëhet e mundur me anë të softëare-ve të ndryshme, të cilat parandalojn komunikimin e keqbërësve dhe pajisjes tuaj.

Camera

Siguria në postën elektronike

Posta elektronike është një nga mënyrat më të përhapura të hakerave për përhapjen e malëare, spam dhe sulmeve phishing. Ata përdorin mesazhe mashtruese për të mashtruar marrësit në ndarjen e informacionit të ndjeshëm, duke rezultuar në vjedhje të identitetit. Emaili është gjithashtu një pikë kryesore hyrëse për sulmuesit që kërkojnë të hyjnë në një rrjet të ndërmarrjes dhe të shkelin të dhëna të vlefshme të kompanisë.

Camera

Siguria e rrjetit.

Siguria e rrjetit siguron që rrjetet e brendshme janë të sigurta duke mbrojtur infrastrukturën dhe duke frenuar aksesin në të. Për të ndihmuar në menaxhimin më të mirë të monitorimit të sigurisë së rrjetit, ATOM Computers tani po përdor 'machine learning' për të dalluar trafikun e pa autorizuar dhe kërcënimet në kohë reale. Ne, vazhdojnë të zbatojmë politikat dhe procedurat për të parandaluar hyrjen, modifikimin dhe shfrytëzimin e paautorizuar të rrjetit.

Camera

Cyber Security Tools

Siguria kibernetike është diçka që çdo biznes duhet ta marrë seriozisht. Me një numër rekord të sulmeve të piraterisë që prekin bizneset e të gjitha madhësive, është e rëndësishme që çdo kompani të jetë e vetëdijshme për rreziqet e paraqitura dhe të vendos burimet e nevojshme për të mbajtur të sigurt si të dhënat e kompanisë tuaj ashtu dhe të klientit. Disa metoda që përdoren dhe ATOM Computers i ofron janë:

  • Firewall
  • Antivirus Software
  • PKI Services
  • Managed Detection Services
  • Penetration Testing
  • Staff Training

Camera