Sisteme konference

Sistemi i konferencës është një grup i pajisjeve audio të bashkuara me ato video dhe të dizajnuara për komunikim të rehatshëm midis anëtarëve të eventeve të ndryshme.Sistemet e konferencave, ndryshe nga mikrofonat e zakonshëm të tryezës, janë të aftë të menaxhojë rrjedhën e diskutimit, si dhe të ofrojë shumë karakteristika të tjera të dobishme si:

  • mundësia e votimit të anëtarëve;
  • Aftësia për të identifikuar pjesëmarrësit;
  • Përkthim simultan;
  • Transmetim i njëkohshëm i zërit për shumë zona / dhoma;
  • Regjistrimi (mbajtja e procesverbaleve) të rrjedhës së ngjarjeve;
  • Mundësitë multimediale: ndarja e dokumenteve, përmbajtjes audio dhe video.
Camera

Sisteme audio profesionale

Audio profesionale, i referohet një aktiviteti dhe një kategorie të pajisjeve audio me cilësi të lartë, të shkallës së studios. Në mënyrë tipike përfshin:

  • regjistrimin e zërit,
  • konfigurimin e sistemit të përforcimit të zërit dhe përzierjen e audios,
  • prodhimin e muzikës në studio nga inxhinierë të trajnuar të zërit,
Stafi i ATOM Computers ju mundëson pajisjet më të fundit dhe më profesionale të audios gjithashtu dhe instalimin e tyre sipas dëshirës tuaj.

Camera

Sisteme video profesionale

Sistem i videove profesionale i referohet një skene të ngritur për të realizuar një xhirim të cilësisë maksimale. Këtu futen kamerat, regjitstruesit e zerit dhe cdo produkt tjetër që bën të mundur që pamja dhe kualiteti i videos apo transmetimit tuaj të jetë i pakrahasueshëm. ATOM Computer përvec produkteve të fundit dhe me kualitet të lartë, ju ofron dhe suport teknik pë paisjet tuaja si dhe montimin e tyre në biznesin tuaj .

Camera

Sisteme digital display

Sistemet digjitale përbëhen nga pajisjet dhe ekranet LED të ndryshme duke filluar nga reklamat e sistemet e tjera që përdorin teknologjine LCD. Ne, stafi i ATOM Computers ofrojmë shitje të personalizuar dhe mbështetje teknike për t'ju ndihmuar të ndërtoni një produkt plotësisht të personalizuar përshtatur më së miri për nevojat tuaja personale apo te biznesit.

Camera

Sisteme projektimi profesional

Një ekran projeksioni është një instalim i përbërë nga një sipërfaqe dhe një strukturë mbështetëse e përdorur për të shfaqur një imazh të projektuar për shikimin e një publiku. Përparësia më e madhe e blerjes së një ekrani projektori është se ju jep më shumë kontroll sesa do të merrni me një mur normal.ATOM Computers ju jep mundësinë të zgjidhni mes disa produkteve dhe gjithashtu ju mundëson instalimin sipas ambientit dhe nevojave tuaja.

Camera