Sisteme MIS

Sistemet e Informacionit të Menaxhimit (MIS) është studimi i njerëzve, teknologjisë, organizatave dhe marrëdhëniet midis tyre. Profesionistët e MIS ndihmojnë firmat të realizojnë përfitime maksimale nga investimet në personel, pajisje dhe procese biznesi. MIS është një fushë e orientuar drejt njerëzve me theks në shërbimin përmes teknologjisë.

Camera

Sisteme audio/video

Sistemet Audio / Video janë partneriteti i televizioneve me definicion të lartë dhe sistemeve të altoparlantëve të shkallës audiofile, të integruara së bashku në një vend të centralizuar. Një sistem Audio / Video sjell foto dhe tinguj të përsosur në çdo shtëpi apo biznes, përmes televizorëve dhe altoparlantëve të personalizuar dhe të vendosur saktësisht. Merrni cilësinë më të mirë të pamjes përmes televizioneve 4K dhe projektorëve, ndërsa merrni përvojën më të mirë audio përmes altoparlantëve në tavan, në mur ose të pavarur të çiftëzuara me një amplifikator. ATOM Computers ju mundëson nje gamë të gjerë produktesh si dhe isntalimin e tyre sipas nevojave tuaja.

Camera

Sisteme edukimi

Edukimi është procesi i lehtësimit të të mësuarit, ose përvetësimit të njohurive, aftësive, vlerave dhe moralit. Metodat arsimore përfshijnë mësimdhënien, trajnimin, tregimin, diskutimin dhe hulumtimin e drejtuar. Arsimi shpesh zhvillohet nën drejtimin e arsimtarëve, megjithatë nxënësit mund të arsimojnë edhe vetë. Edukimi mund të zhvillohet në mjedise zyrtare ose nëpërmjet mësimëdhënies online. Për një thjeshtësi dhe siguri sot po zbatohet mësimi online duke sjellë kështu nevojën për pajisje dhe platforma online. ATOM Computers mundëson asistencë për platformat online dhe pajisjet më të mira në treg për ta bërë mësimin sa më praktik dhe të thjeshtë.

Camera

Sisteme monitorimi

Nuk ka shpenzim që nuk ia vlen për siguri dhe mirëmbajtje. Në ATOM Computers do gjeni llojet më të ndryshme te sistemeve te monitorimit, si ato për :

  • Mirëmbajtje trafiku rrugor
  • Mirëmbajtje trafiku detar
  • Cilësinë e ujit dhe ajrit
  • Kafshët shtëpiake
  • Trashegimitë kulturore

Camera

Siguria kibernetike

Siguria kibernetike është një degë shumë e gjërë të cilës po i jepet një rëndësi shumë e madhe ditët e sotme. Në ditët e sotme, të gjitha të dhënat tona kalojn nëpërmjet sisteme të ndryshme në internet dhe këto të dhëna janë vulnerable nga sulme kibernetike. Këto të dhëna janë personale dhe askush nuk ka të drejtë ti ketë e ti përdorë pa dijeninë tuaj. Siguria kibernetike fokusohet në mbrojtjen e të dhënave tuaja dhe parandalim e sulmeve të ndryshme.

Camera