Dedektorë Tymi

Disa nga pajisjet e sigurisë më të neglizhuara në shtëpi janë detektorët e tymit dhe monoksidit të karbonit. Ato janë investimi më i mirë për të shpëtuar jetën për shtëpinë tuaj dhe familjen tuaj. Detektorët e tymit dhe monoksidit të karbonit kanë shpëtuar jetën e njerëzve të panumërt. Meqenëse zjarret dhe rrjedhjet e monoksidit të karbonit nuk janë të pazakonta, ju duhet të mbroni shtëpinë tuaj nga gazrat vdekjeprurëse dhe tymi. Nëse keni nevojë të instaloni detektorë tymi në shtëpinë tuaj, kontaktoni ATOM Computers. Ne kujdesemi për ju, shtëpinë tuaj dhe sigurinë tuaj, kështu që ne jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Camera

Sensor nxehtësie

Ju gjithmonë mund të na kërkoni për një produkt të shkëlqyeshëm por mbi të gjitha të sigurt dhe me një cilësi të garantuar! ATOM Computers ofron produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për të gjitha kërkesat tuaja të kontrollit të temperaturës dhe ndjeshmërisë së temperaturës. Produktet tona janë të tilla për të adresuar kërkesat specifike, si temperatura më të larta dhe profile më kompakte. Një staf me përvojë dhe njohuri të mëdha për të këshilluar dhe porositur produkte inxhinierike për specifikimet e klientit. Ne krenohemi me cilësinë e produktit dhe nivelin e shërbimit që ju ofrojmë klientëve tanë.

Camera

Buton Paniku

Për njerëzit e pambrojtur si të moshuarit ose personat me aftësi të kufizuara qoftë edhe fëmijët, ATOM Computers siguron vendosjen në dhoma me një rrezik të lartë aksidentesh si banjo, një Buton Paniku, i cili është gjithmonë i arritshëm në rast urgjence dhe përdoruesit mund të marrin ndihmë kur kanë nevojë për të. Butonat e panikut mund t'u japin të afërmve dhe miqve qetësi dhe siguri se personi i tyre i dashur është i sigurt ndërsa ata nuk janë të pranishëm. Vendosur nën një tavolinë ose në afërsi nga arka e biznesit, një shtypje e butonit shkakton një alarm të heshtur, i cili do të jetë heroi juaj i përhershem.

Camera

Sirenat

Një alarm i sirenës është një nga produktet më themelore të sigurisë. ATOM Computers ju ofron mbrojtje efektive duke siguruar shtëpinë tuaj me një çmim të arsyeshëm. Sistemet e alarmit të sirenës funksionojnë duke gjeneruar një tingull të fortë të sirenës kur ato nxiten nga ndërhyrës në dhe përreth shtëpisë tuaj. Kur vendosen, disa alarme të sirenës gjithashtu lëshojnë drita të ndezura për të tërhequr edhe më shumë vëmendjen në pronën tuaj.

Camera

Instalimet

Teknikët e ATOM Computers të sistemit të zjarrit janë teknikë me përvojë që kanë njohuritë e nevojshme për të planifikuar me kujdes instalimin tuaj, i cili do të rezultoj në një sistem alarmi zjarri të qëndrueshëm, të besueshëm dhe të aprovuar. Paqja juaj e mendjes është e sigurt sepse ne kontrollojmë dhe testojmë çdo sistem para se të përfundojë. Përvoja jonë rezulton në një instalim në të cilin mund të mbështeteni. Instaluesit përdorin aftësitë e tyre solide të menaxhimit dhe administrimit të projektit në mënyrë që të jeni të qetë duke ditur që sistemi juaj i alarmit të zjarrit do të instalohet me standarde të larta.

Camera