Sensorët e lëvizjes

Sistemi i sensorëve të lëvizjes është një nga sistemet më kryesore për survejimin e një ambienti. Ky sistem detekton në qoftë se një person ndodhet ne një ambient kur nuk duhet të jet. Në momentin kur sensori detekton lëvizjet, ai dërgon një sinjal në panelin kontrollues të sistemit së sigurisë. Kjo bën të mundur që ju ose qëndra e monitorimit të njoftohen në një kohë sa më të shkurtër.

Camera

Sensorë perimetralë

Një sistem i plotë alarmi duhet të mbrojë zonat e jashtme, pikat e hyrjes dhe dhomat e brendshme të shtëpisë ose biznesit. Për këtë arsye, ne u ofrojmë klientëve tanë sensorët perimetral, zgjidhja perfekte për pronat që kanë zona private të jashtme si kopshte, tarraca, parkingje ose hajat. Një sensor perimetral ka karakteristika teksonike si:

 • Sensor i dyfishtë i lëvizjes,
 • Këndi i shikimit 105º,
 • Regjistrimi i imazhit sipas kërkesës së përdoruesit,
 • Komunikimi i koduar në të dy drejtimet përmes radios,
 • Mekanizmi i Alertit për Sabotim,
 • Regjistrimi i imazhit sipas kërkesës së përdoruesit,
 • dhe më e rëndësishmja një bateri me kohëzgjatje të gjatë.

  Camera

  Barriera

  Barrierat janë krijuar për të kontrolluar në mënyrë profesionale çdo lloj aksesi: parkimi i makinave, qendra tregtare, hoteli, spitalet, qendrat e ekspozitave, parqet dëfrim, aeroportet dhe stacionet hekurudhore, si dhe të gjitha llojet e tjera të objekteve të vogla ose të mëdha publike. Disa prej barrierave që ATOM Computers ofron janë ato:

 • Rrugore,
 • Të dyerve me rrëshqitje,
 • Të dyerve me lëkundje,
 • Tripods.
 • Camera

  Buton Paniku

  Për njerëzit e pambrojtur si të moshuarit ose personat me aftësi të kufizuara qoftë edhe fëmijët, ATOM Computers siguron vendosjen në dhoma me një rrezik të lartë aksidentesh si banjo, një Buton Paniku, i cili është gjithmonë i arritshëm në rast urgjence dhe përdoruesit mund të marrin ndihmë kur kanë nevojë për të. Butonat e panikut mund t'u japin të afërmve dhe miqve qetësi dhe siguri se personi i tyre i dashur është i sigurt ndërsa ata nuk janë të pranishëm. Vendosur nën një tavolinë ose në afërsi nga arka e biznesit, një shtypje e butonit shkakton një alarm të heshtur, i cili do të jetë heroi juaj i përhershem.

  Camera

  Instalimet

  Ne ofrojmë instalimin e sistemit të alarmit të zjarrit për bizneset dhe shtëpitë. Profesionistët e sigurisë të ATOM Computers të përkushtuar për të qenë ekipi juaj i sigurisë së biznesit dhe shtëpive, ju mund të jeni i sigurt për instalim, mirëmbajtje, shërbim dhe mbështetje të besueshme, eksperte. Duke filluar nga paraqitja fillestare e sistemit dhe instalimi deri te mbështetja dhe mirëmbajtja teknike e vazhdueshme, ATOM Computers vendos standardet me nivelin e shërbimit të besueshëm që kërkon mbrojtja juaj.

  Camera