Lexuesit me karte

Aksesimi me lexuesit me kartë është bërë një pjesë shumë e rëndësishme e strukturës moderne të sigurisë. Lexuesit e kontrollit të hyrjes përdorin letrat kredenciale që mund të jenë karta me madhësi të ndryshme. Lexuesit e dyerve kontrollojnë bllokimin elektrik dhe përcaktojnë se kush hyn në ndërtesë. Tek ATOM Computers mund të gjeni karta me kredenciale që vijnë me një numër unik të brendshëm që identifikon kredencialet e kartës për siguri sa më të lartë.

Camera

Lexuesit biometrik

Karakteristikat fizike që një person i ka unike në botë, janë shenjat e gishtërinjëve dhe sytë. Prandaj lexuesi biometrik është një nga mënyrat më të sigurta për aksesim. Lexuesi biometrik ose pajisja skanuese përdoret për të marrë të dhënat e nevojshme të verifikimit nga një person. Njësia e sensorit formon ndërfaqen kryesore midis një përdoruesi dhe një sistemi biometrik të kontrollit të hyrjes, duke e bërë të rëndësishme minimizimin e shkallës së dështimit të leximit.

Camera

Panelet

Paneli i aksesit të kontrollit është shtylla kryesore e sistemit të aksesit të kontrollit. Paneli ka mundësi të ndryshme të cilat konfigurohen sipas kërkesës. Karakteristikat e zakonshme:

  • Ndërfaqja grafike e përdoruesit për konfigurimin dhe menaxhimin lokal
  • Akses në distancë përmes Internetit ose intranetit për konfigurim / menaxhim të lehtë (panele të aktivizuara nga rrjeti).
  • Njoftimi i alarmit përmes postës elektronike ose mesazheve me tekst
  • Modalitete të shumëfishta të hyrjes me kodet Pin të përcaktuara nga përdoruesi Kredenciale të hyrjes me shumë funksione
  • Programim i avancuar I / O
Camera

Butonat e emergjencës

Një buton emergjence është më se i domosdoshëm dhe duhet të jetë prezent në çdo ambient pune. Një buton emergjence përdoret si një masë sigurie për të ndaluar pjesët (ngarkesat) e rrezikshme. ATOM Computers ju ofron butona qe janë të dukshëm në ngjyrë dhe formë dhe janë të lehtë për t'u përdorur në situata emergjente.

Camera

Instalime

Sistemet e kontrollit të hyrjes vijnë në një larmi konfigurimesh, madhësish, aftësish integrimi dhe rastesh përdorimi. Pavarësisht nga rasti, bizneset që merren me industri shumë të rregulluara ose kanë pajisje për ruajtjen e të dhënave kanë nevojë për një sistem të kontrollit të hyrjes. Që të bëhet instalimi i paisjeve të sigurisë, ATOM Computers ka stafin dhe shërbimin profesional për një eksperiencë sa më të mirë për klientët

Camera