Kamera Analoge

Kamerat e sigurisë analoge janë kamera me përcaktim standard, të referuara zakonisht si kamera CCTV . Këto kamera regjistrojnë me rezolucion D1 ose 960H në një DVR të sigurisë CCTV. Në rast se jeni duke kërkuar vetëm një kamer për të parë në një monitor, kamerat analoge prodhojnë video përmes daljes së videos BNC që mund të shfaqet edhe në një ekran të thjeshtë pa pasur nevojë për një DVR. ATOM Computers ju mundëson disa prej këtyre shërbimeve, ku përmendim:

 • Turbo HD 720P Indoor
 • Turbo HD 720P Outdoor
 • Turbo HD DVR 720P
 • Turbo HD 1080P Outdoor
 • Turbo HD 1080P Indoor
 • Turbo HD DVR 1080P

Camera

Kamera Digjitale (IP)

Kamera IP, është një lloj video kamere dixhitale që merr të dhëna kontrolli dhe dërgon të dhëna të imazhit përmes një rrjeti IP. Ato përdoren zakonisht për mbikëqyrje, por ndryshe nga kamerat analoge të televizionit me qark të mbyllur (CCTV), ato nuk kërkojnë pajisje regjistrimi lokale, vetëm një rrjet lokal. Disa prej këtyre kamereave që ATOM Computers ju mundëson janë:

 • Kamera IP Indoor
 • Kamera IP Outdoor
 • Kamera IP Mini
 • Kamera IP Fisheye
 • NVR PoE, Full HDr

Camera

Kamera PTZ

Pan-tilt-zoom (PTZ) është një emër që i jepet një lloji të kamerës IP ku përdoruesi mund të kontrollojë lëvizjen dhe pozicionin e lentes nga një vend i largët duke përdorur kontrollet në një web borwser ose në një aplikacion softuerik. Panning i referohet lëvizjes horizontale të thjerrëzës ku pjerrësia përshkruan lëvizjen vertikale. Procesi i zmadhimit i referohet rregullimit të gjatësisë fokale të lentes për ta bërë një subjekt të duket nga afër ose larg në varësi të cilësimit. ATOM Computers ju mundëson këto kamera të cilat kanë rezolucion maksimal me cmimet më të mira në treg.

Camera

Regjistruesit

Një regjistrues video është një pajisje elektronike që regjistron video në një format dixhital ose analog në një disk, USB flash drive, kartë memorie SD, SSD ose pajisje të tjera lokale ose në rrjet për ruajtjen e më shumë informacioneve. Termi përfshin set-top box me regjistrim të drejtpërdrejtë në disk, media player dhe porta hyrëse TV me aftësi regjistrimi dhe kamera dixhitale. ATOM Computers ju ofron produktet më të mira në këtë fushë si dhe instalim dhe suport për cdo gjë që ju nevojitet.

Camera

Instalimet

Prej disa vitesh ATOM Computers e ofron këtë sherbim i cili është shumë i rëndësishëm për ruajtjen e ambjenteve të punës. Përpiqemi të ofrojmë cilësinë maksimale me kosto sa më të përshtatshme për klientët tanë. Instalim dhe konfigurim i kamerave Turbo HD dhe IP dixhitale. Kofigurim sistemesh alarmi, sensore zjarri. Konfigurim server storage për kamerat e sigurisë. Konfigurim DVR, IP Kamera, Access Control, dhe wireless IP Kamera. Ndërtim rrjeti fizik për kamerat e sigurisë konform standarteve të teknologjisë së informacionit.

Camera