Audio/Video-Editim

Procesi i editimit të një video shoqëruar shpesh herë me editimin e audiove në to, është një proces i vështirë po aq sa edhe i bukur. Stafi i ATOM Computers ju lehtëson cdo vështirësi duke marrë përsipër çdo lloj procesi editimi të videove dhe audiove, me anë të përdorimit të programeve të përmendura më poshtë:

 • Adobe After Effects
 • Adobe Premiere Pro
 • Adobe Illustrator
 • Adobe InDesign
 • DaVinci Resolve 17
Camera

Reklama

Një reklamë është promovimi i një produkti, marke ose shërbimi në një shikueshmëri në mënyrë që të tërheq interes, angazhim dhe shitje. Reklamat nga ATOM Computers për Social Media sigurojnë një audiencë të lartë në pak kohë. Imazhe dhe video kreative pasqyruar nga imagjinata e stafit tonë në bashkëpunim me idetë tuaja plot ngjyra dhe jetë, të cilat do të tërheqin klientin dhe vëmendjen e tij vetëm më një 'click'.

Camera

Identiteti i Markës

Identiteti i markës janë elementet e dukshme të një marke, të tilla si ngjyra, modeli, broshura dhe logoja, që identifikojnë dhe dallojnë markën në mendjet e konsumatorëve. ATOM Computers mundëson shërbimet më poshtë për ta bërë kompaninë tuaj më unike dhe të dallueshme në tregun përkatës:

 • Krijimi i logos.
 • Përdorimi i elementëve vizualë.
 • Krijimi i gjuhës në reklamat e saj.
 • Trainimi i punonjësve për të bashkëvepruar me klientët.
Camera

Search Engine Optimization

SEO apo Search Engine Optimization, është një teknikë marketingu për të bërë një ueb faqe që të paraqitet më shpesh para të tjerave në një listë të rezultateve të shfaqura nga një motor kërkimi. Në fjalë të tjera, nxitja e trafikut në te gjitha platformat e mediave sociale që ATOM Computers mbështet si Instagram, Facebook & Youtube.

Camera

Giveaway-mbështetje teknike

GIVEAWAY ju jep mundësinë të merrni audiencën dhe trafikun e nevojshëm dhe të formoni një lidhje të fortë e të besueshme me të ashtuquajturit 'fansat' tuaj. Të zhvillosh një giveaway me mbështetje nga ekspertët e IT të ATOM Computers, procesi bëhet më i lehtë dhe trasparent. Shmangi komentet negative duke e lënë të gjithë punën dhe përgjegjësinë mbi kompaninë tonë. Platformat Sociale në të cilat ne ofrojmë shërbimin për GIVEAWAY janë:

 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube
Camera