Paisje IT

Të gjitha pajisjet e teknologjisë janë të prirura për dështime mekanike, dëmtime të pajisjeve ose prishje të softuerëve. Me shumë arsye të mundshme për një dështim, për fat të keq është e lehtë të marrësh këshillën e gabuar. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shërbim të plotë riparimi. Ju nuk keni nevojë të kaloni kohë për të zbuluar pse paisja juaj nuk funksionon si duhet. Ne diagnostikojmë dhe gjejmë shkakun kryesor të problemit me pajisjen tuaj të teknologjisë dhe më pas kryejmë të gjitha riparimet e nevojshme për të zgjidhur çështjen e identifikuar.

Camera

Imazheria

Problemet e paisjeve të imazhit si printerat, skanerat dhe projektorët kanë impakt në produktivitetin dhe eksperiencën në punën tuaj. Po ashtu edhe blerja dhe konfigurimi i një paisje të re nuk është me kosto efektive për paisjet që nuk janë të përshtatura për nevojat e sakta të përdoruesit. Që të shmangen këto probleme, ATOM Computers ju ofron sherbim profesional per te riparuar paisjet tuaja te imazhit.

Camera

Paisje fuqie

Çdo përdorues që përdor një furnizues energjie elektrike ka nevojë për një shërbim të besueshëm riparimi. Kur një furnizues me energji elektrike ka problem, mund te shkaktoje probleme fatale tek paisjet te cilat i furnizon. ATOM Computers janë të përgatitur të ofrojnë shërbime të efektshme riparimi për çdo furnizues energjie, në mënyrë që të minimizohet ndikimi në operacione kur pajisjet dështojnë.

Camera

Paisjet inudstriale

ATOM Computers ofron një shërbim të plotë të riparimit të elektronikës industriale. Me një ekip të madh teknikësh dhe inxhinierësh shumë të trajnuar dhe me përvojën e riparimit të automatizimit dhe kontrolleve, ne ofrojmë një shërbim që mbulon artikullin e plotë që ju na dërgoni për riparim.

  Tek ne do gjeni:
 • Server
 • Workstation
 • Paisje printimi industriale
 • Etj.

Camera

Programe software

Sistemi më i mirë hardware mund të performojë shumë ngadalë për shkak të problemeve nga programet software. Kjo ndodh për shkak të një ose disa viruseve kompjuterike dhe nga mungesa e aksesit të plotë të disa programeve nga mungesa e licensës. ATOM Computers ju ofron shërbim profesional të programeve software ku perfshihen :

 • Antivirus
 • Paketa Office
 • Sisteme operative
 • Paketa Adobe
 • Paketa Autodesk
 • Software për përdorim 3D
Camera